OVER TIMMERBEDRIJF LINA

Timmerbedrijf Lina is werkzaam als veelzijdig timmerbedrijf.

Wij hebben ons gespecialiseerd in een breed scala aan werkzaamheden in en rond de woning.

Onze opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit particulieren, maar ook hebben wij de capaciteit om wat grotere projecten voor bedrijven uit te voeren. Ons dienstpakket is zeer divers en bestaat uit het plaatsen van aanbouw, verbouw van en renoveren van uw woning en/of bedrijfspand.

Ook verzorgen wij een ruim pakket aan onderhoudswerkzaamheden. Een juiste onderhoud aan uw woning en/of bedrijfspand zorgt er niet alleen voor dat deze een representatieve uitstraling behoudt, maar ook zorgt dit voor waardebehoud en vaak zelfs waardevermeerdering van uw woning en/of bedrijfspand.

Wilt u meer ruimte creëren in uw woning en/of een betere lichtinval realiseren, om zo een betere woon- of werkklimaat te verkrijgen? Dan is een door Timmerbedrijf Lina professioneel aangebracht dakkapel of veluxdakraam voor u een ideale oplossing. Ook voor een extra verdieping of vergroting van uw zolder door middels van een dakopbouw bent u bij Timmerbedrijf Lina bij het juiste adres.

Wij verzorgen ook de plaatsing en vernieuwing van houten kozijnen en/of deuren. Door een vakkundige montage wordt hiermee een goede duurzaamheid van de kozijnen en deuren bereikt. Is uw kozijn of deur aangetast door houtrot dan zijn wij ook in staat om deze vakkundig te herstellen.

Staat uw project hier niet genoemd? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op voor een pasklare oplossing voor uw project. Veel is mogelijk en bespreekbaar bij Timmerbedrijf Lina. U kunt voor vragen en/of een vrijblijvende offerte contact met ons opnemen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

 

Vriendelijke groet Martin Lina

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stuur ons een email om vrijblijvend een afspraak te maken over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen